INFORMATIE

Alle informatie die je nodig hebt - toegankelijk op één plek. Klik op de onderstaande blokken om meer te lezen over Under The Fig Tree.

Portret van een meisje

JONGERE

Als je weet wat je niet wilt, maar het lukt niet om te ontdekken wat wat je wel wilt. Als je al vanalles hebt geprobeerd, maar het je niet lukt om de juiste keuzes te maken. Als je zelf ook inziet dat er verandering nodig is, maar niet goed weet hoe je dit moet aanpakken. Bij Under the Fig Tree ben je welkom om stappen te zetten die jou verder helpen!

VERZORGERS

U ziet de moeite van uw (pleeg-) dochter en maakt zich zorgen. U ziet haar keuzes maken die haar niet verder helpen of verliest grip op het contact met haar. U gunt haar dat ze even afstand kan nemen van afleiding en verleiding. Under the Fig Tree biedt mogelijkheden.

Drie generaties vrouwen
Image by Christina @ wocintechchat.com

VERWIJZERS

De ambulante en/of residentiele hulp lijkt ontoereikend te zijn en de risico's op escalatie nemen toe. Je zoekt een passende oplossing. Wellicht kan Under The Fig Tree iets betekenen.

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Lees eerst de pagina door over hoe je aan te melden en wat hiervoor nodig is.