top of page

INFORMATIE

Alle informatie die je nodig hebt - toegankelijk op één plek. Klik op de onderstaande blokken om meer te lezen over ons aanbod.

Portret van een meisje
Drie generaties vrouwen
Image by Christina @ wocintechchat.com

JONGERE

Je weet wat je niet wilt, maar het lukt niet om te ontdekken wat wat je wel wilt. Als je al vanalles hebt geprobeerd, maar het je niet lukt om de juiste keuzes te maken. Zelf zie je wel in dat er verandering nodig is, maar je weet niet goed hoe je dit moet aanpakken. Misschien kan ons aanbod je helpen de gewenste verandering in gang te zetten. We helpen je graag verder!

VERZORGERS

U ziet de moeite van uw (pleeg-) dochter en maakt zich zorgen. U ziet dat ze keuzes maakt die haar niet verder helpen of u verliest grip op het contact met haar. U gunt haar dat ze even afstand kan nemen van alle afleiding en verleiding. Under the Fig Tree biedt deze mogelijkheid.

VERWIJZERS

U bent direct betrokken bij een jongere en haar (pleeg-)gezinssituatie. U ziet dat de ambulante hulpverlening ontoereikend lijkt en de risico’s op escalaties en onveiligheid nemen alleen maar toe. Het is eigenlijk tijd voor een time-out.

Under The Fig Tree positioneert zich precies daar: tussen thuis en een residentiele plaatsing.

Heb je na het lezen van deze informatie interesse voor aanmelden? Lees hier over hoe je dit aanpakt en wat hiervoor nodig is.

bottom of page