top of page

Ik kan het leven weer - Sifra

"In Nederland vluchtte ik weg van mijn problemen. Ik zocht de weg van de minste weerstand. Ze moesten bij mij niet aankomen met hulp.

Bij Jeroen en Gerrianne leerde ik dat het oké is om je naar te voelen. Ik ontdekte dat ik sterker was dan ik dacht. Door de begeleiding en het samenleven met een gezin leerde ik verantwoordelijkheid voor mijn gedrag en maakte ik een start in de verandering die nodig was om het in Nederland weer gezonder te maken. In deze periode ontdekte ik dat ik het leven kan en begon ik beter voor mezelf te zorgen.


Nu ga ik alweer een half jaar naar school. Met de hulp die ik nu in Nederland krijg, leer ik steeds meer op mijn eigen benen te staan en hulp te vragen van mensen die goed voor mij zijn."


Sifra kon een tijdje niet thuis wonen vanwege de keuzes die ze maakte. De hulp die in Nederland was ingezet sloeg niet goed aan en bleek onvoldoende om Sifra in veiligheid te brengen. Na een time out in Spanje slaat dezelfde hulpverlening in Nederland wel aan. Daar waa eerst niets van de grond kwam en er bijna constante crisis was, is nu een stijgende lijn zichtbaar.


Ken jij meiden als Sifra? Laat het ons weten. Wellicht kunnen we iets voor hen betekenen.

97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page