top of page

Wie is onze gedragswetenschapper?

Bijgewerkt op: 2 feb. 2022

Het werk dat we als gezin doen, doen we niet alleen. Gelukkig!


We werken onder andere samen met een gedragswetenschapper, ookwel orthopedagoog. Zij helpt ons bij het uitvoeren van de begeleiding en adviseert ons in hoe methodisch te handelen.


"Mijn naam is Anja en met veel plezier mag ik al meer dan 5 jaar meedenken met het project Under The Figtree.

Het is bijzonder om mee te mogen denken over hoe meiden een stapje kunnen maken in hun leven. Het stapje kan over van alles gaan; iets meer rust vinden inzichzelf, ontdekken hoe mooi ze zijn, houvast vinden, keuzes durven maken.


Als gedragswetenschapper heb ik meer dan 12,5 jaar ervaring in de jeugdhulpverlening op verschillende voorzieningen, met name altijd gewerkt met jonge meiden en jonge ouders. Op dit moment ben ik werkzaam als orthopedagoog/IMH specialist in de gespecialiseerde jeugdzorg.


Met Jeroen en Gerianne denk ik mee over wat meiden nodig hebben om tot gedragsverandering te komen. Wat gaat er echt in hun om en wat is ervoor nodig om daar bij aan te sluiten, echt verbinding te maken. Vanuit deze samenwerking met de meiden denken we op detail na wat de meiden nodig hebben om te kunnen groeien."


Wij zijn ontzettend blij met de betrokkenheid van Anja. Haar goede vragen helpen ons en houden ons een spiegel voor én haar methodische kennis dagen ons uit te leren, methodisch door te ontwikkelen en de meiden nog beter te begeleiden.293 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page