top of page

Taart.

We vierden vorige week een overwinning.


Twee maanden geleden vroeg Raija ons om hulp. In Nederland liep alles vast. Thuis veel ruzie, buiten te veel met jongens, op Snap(-chat) trouwens ook. En op school lag alles stil.

De overwinning? Haar school achterstand geheel ingehaald. Dit is een hele grote stap, want zodra ze terug komt stroomt ze gewoon weer in haar bekende klas met haar bekende mentor en sluit Raija haar schooljaar positief af.


Haar mentor vertelde: 'Ik zie dat ze meer rust en focus heeft om te werken aan haar school. Daarnaast ben ik zo blij dat ze de kans grijpt om naast haar schoolwerk aan zichzelf te werken'. Nadat ze de klas vertelde hoe het met haar ging, was het tijd voor taart. Helemaal zelfgebakken!


Ze glom van trots.


Bij Under The Fig Tree werken de meiden onder begeleiding hier, en via online contact met de school in Nederland aan hun schoolwerk. Zo blijven ze, naast dat ze de rest van de dag gebruiken om aan zichzelf te werken actief bezig met een essentieel onderdeel voor hun toekomstperspectief.


Ken jij ook zo'n dame als Raija? Een dame die wil, maar het niet lukt? Lees hier per wanneer we plek hebben en hier over meer informatie over wat wij doen.

130 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page